Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Yungblud in Vera.

Concerttip zaterdag 12 januari: Yungblud in Vera

Er is een nieuwe rebel aan het firmament, de 21-jarige Engelsman Dominic Harrison, alias Yungblud. Zijn catchy mix van pop, soul, ska, beats en punk bracht hem afgelopen jaar al op menig festival en podium in NL, waarbij de kick-off uiteraard op Eurosonic was. Hier liet hij een diepe indruk achter wat hem de rest van het jaar een volle agenda opleverde. Eerder dit jaar bracht Yungblud zijn debuutplaat ‘21st Century Liability’ uit, tevens de naam van deze Europese tour, en met miljoenen streams weet het grote publiek hem inmiddels te vinden.

Tijdens zijn ‘poprevue-on-acid’ vliegen de genres je om de oren, waar het ene nummer nog meer hitpotentie heeft dan de ander. Dat bewees hij al met ‘I Love You, Will You Marry Me’, een Britpop kraker waar The Wombats jaloers op zouden zijn. Zijn live-shows vol hartstocht laten je snakkend naar adem achter, dat belooft een prachtige start van 2019 te worden!

Deel: