Traditiegetrouw wordy de laatste plek voor het festival Ik Zie U Graag 2019 verloot onder deelnemers van Poppunt. Le Manou won de allerlaatste plek op het affiche van Ik Zie U Graag. Uit meer dan 330 inzendingen werd de Vlaamse band Le Manou gekozen. Zij zal op zaterdag 16 maart de laatste spot vervullen. Met haar Franstalige project combineert ze lyrische klassieke muziek en elektronische vibes.

Op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart staat Mezz in het teken van hét Belgische festival van Nederland: Ik Zie U Graag. Je kunt een heel weekend lang spannende acts ontdekken uit de broeierige, bruisende Belgische muziekscène. Met op de line-up gevestigde Belgische namen zoals Tourist LeMC, The Sore Losers, Warhola, Ertebrekers en ToutVaBien, maar ook die verborgen parels zoals The Calicos, It It Anita, King Dick, Josephine en D’Expediteurs. De affiche voor het festival is nu compleet.

Volledige line-up Ik Zie U Graag 2019

Tourist LeMC, The Sore Losers, Warhola, Ertebrekers, Tout Va Bien, Wardrobe, Portland, The Calicos, Condor Gruppe, It It Anita, Evil Empire Orchestra, Crayon Sun, King Dick, Fornet, Josephine, bààn, D’Expediteurs en Le Manou.

Deel: