Little Steven and the Disciples of Soul staan zondag 9 juni op hello festival. Weinig rockers zo cool als de inmiddels 68-jarige Steven Van Zandt, alias Miami Steve, alias Little Steven: gitarist met bandana in Bruce Springsteens E Street Band, maffioso in de TV series The Sopranos en Lilyhammer.

Nadat hij het ‘Jersey Shore’-geluid met de Asbury Jukes had gecreëerd, werd hij medeoprichter van de E Street Band van Bruce Springsteen en werd hij een succesvoll soloartiest met zijn band Little Steven and the Disciples of Soul. In 2017 verscheen zijn laatste album ‘Soulfire’ waarmee hij terugkeerde naar zijn Rhythm and Blues roots. Het album kreeg lovende recensies.

hello festival is op 8 & 9 juni in Emmen. Headliner op de zaterdag is Lenny Kravitz. Daarnaast staan o.a. Daniel Lohues, Lil Kleine Live Show, Paul Carrack, Midge Ure, Golden Earring, DeWolff, VandenBergs Moonkings, Van Dik Hout, Rumours, Joris Linssen en Caramba, The Bowie Collective en Daredevils op het festival aan de Grote Rietplas.

Deel: