Mt. Atlas heeft zaterdag 8 december de finale van ‘Nu of Nooit’ in de ECI Cultuurfabriek in Roermond gewonnen. Afgelopen maanden streden vijfentwintig popacts verspreid over vijf voorrondes in de Limburgse poppodia om een plek in de finale van de provinciale popwedstrijd Nu of Nooit. Vijf Limburgse acts wisten door te dringen naar de finale en streden daar om een plek op Pinkpop en andere mooie prijzen. Mt. Atlas mag zich als winnaar van ‘Nu of Nooit’ de meest veelbelovende pop-act van Limburg noemen en opent de jubileumeditie van Pinkpop op zaterdag 8 juni 2019.

Mt. Atlas is tevens woensdag 13 maart 2019 tijdens de Pinkpop Perspresentatie op het podium van Paradiso te zien.

De 50ste editie van Pinkpop vindt plaats op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni 2019 op het festivalterrein van Megaland in Landgraaf. De traditionele perspresentatie met bekendmaking van het programma vindt plaats op woensdag 13 maart 2019 in poptempel Paradiso te Amsterdam. De start van de kaartverkoop staat gepland op zaterdag 16 maart 2019. Let op: vóór de officiële start van de kaartverkoop worden al kaarten aangeboden, maar koop deze niet, dit zijn geen officiële kaarten!

Sinds 1990 staat Pinkpop in het Groot Guinness Book Of Records als het oudste onafgebroken georganiseerde popfestival. De eerste editie vond plaats op 18 mei 1970 in Geleen, waar Pinkpop zeventien keer plaats vond. In 1987 werd eenmalig uitgeweken naar Baarlo. Vanaf 1988 wordt Pinkpop gehouden op evenemententerrein Megaland in de gemeente Landgraaf en vindt daar dit jaar voor de 32e keer plaats.

Deel: