Op zaterdag 6 juli vindt de 7de editie plaats van Back 2 the 90’s in ’t Leijpark te Tilburg. De organisatie van het festival, dat geheel in het teken staat van muziek uit de jaren ’90, heeft voor het outdoor festival Boyband Five weten te strikken. De boyband scoorde diverse wereld hits waaronder Got the feelin’ en Keep on movin’.

“Het is al jaren een project van ons om Five naar Tilburg te halen, echter liet de agenda dit steeds niet toe. We verheugen ons op het optreden in Tilburg, het zal menig hart sneller doen kloppen” aldus Daan van den Nouweland van de organisatie.”


Naast Five staan onder andere nog Double You, No Mercy, Urban Cookie Collective en Paul Elstak geprogrammeerd. Na het succes van vorig jaar, is het tweede podium met knipoog naar de zero’s wederom aanwezig. Headliners op dit podium zijn Chipz, Kate Ryan en Deff Rhymz.

Back 2 the 90’s is met meer dan 15.000 bezoekers het grootste outdoor 90’s festival van het Zuiden. De kaartverkoop voor het festival is reeds gestart.

Deel: