Volgend op zijn wereldwijde zegetocht kondigt multiplatinum artiest Post Malone vandaag zijn Europese headline tour voor 2019 aan. De superster neemt hiermee arena’s over het hele continent over en brengt hiermee zijn recordsverpletterende tweede studioalbum “beerbongs & bentleys” [Republic Records] naar onze kant van de oceaan. Op maandag 25 februari komt rapper, producer, zanger, songwriter en muzikant Post Malone voor een concert naar de Amsterdamse Ziggo Dome.

De tour start op Valentijnsdag, donderdag 14 februari 2019, in de 3Arena in Dublin, Ierland, bezoekt historische locaties in Europa, eindigt op woensdag 13 maart in de Legendarische O2 Arena in Londen en doet op 25 februari de Amsterdamse Ziggo Dome aan. Post Malone mixt diverse stijlen en genres tot zijn eigen sound. Zijn platina debuutalbum “Stoney” bracht de als Austin Richard Post geboren Post Malone zijn eerste nummer 1 in de Billboard 200 en het eerste R&B/Hip-Hop Album op nummer 1. Daarnaast werd hij uitgeroepen tot “#1 Debut Hip-Hop Artist of 2016”.

Opvolger “beerbongs & bentleys” kwam binnen op nummer 1 in de Billboard 200 en werd één van de meest gestreamde albums in de eerste week van 2018. Het album werd op de eerste dag dat hij beschikbaar was maar liefst 78,7 miljoen keer gestreamd wereldwijd. Daarnaast stond Post met maar liefst 9 nummers in de top 20 van de Hot 100, en scoorde daarmee de meeste songs in de top van die charts. En alsof dat nog niet genoeg was brak hij het record voor de meeste gelijktijdige Top 40 Hot 100 hits met 14!

Deel: