In het kader van 25 jaar Dauwpop maakt de organisatie bekend dat niemand minder dan de Engelse band Nothing But Thieves de eerste headliner is voor het festival in Hellendoorn. Deze jubileumeditie zal volgend jaar plaatsvinden op Hemelvaartsdag, 30 mei 2019.

Nothing But Thieves
De Engelse band Nothing But Thieves is sinds twee jaar niet meer weg te denken van grote festivals als Pinkpop, Lowlands en uitverkochte zalen als AFAS live. Volgend jaar komt de band voor twee grote festivalshows, waaronder Dauwpop, naar Nederland.

De Engelsen hebben in korte tijd een indrukwekkende live-reputatie opgebouwd en grote hits op hun naam staan als “Amsterdam”, “Trip Switch”, “Sorry” en hun afgelopen week verschenen nummer “Forever & Ever More”. Waarvan laatstgenoemde deze week megahit is bij 3FM! Nothing But Thieves is de ultieme mix van Royal Blood en Muse met een vleugje Queens Of The Stone Age oftewel DE hoop in bange rock dagen.

25 Jaar
Op Hemelvaartsdag bestaat Dauwpop op de kop af 25 jaar en dat moet gevierd worden. Achter de schermen is de organisatie druk bezig met mooie plannen om het terrein er weer waanzinnig uit te laten zien en het jubileum op een fantastische manier te vieren met de bezoekers. Verwacht een aansprekend programma en meer dan genoeg te beleven.

Kaarten
De kaartverkoop gaat per direct van start. Voor een festivalticket betaal je €55 euro. Er zijn dit jaar 500 kinderkaarten beschikbaar voor de prijs van €15. Parkeer-, camping- en CJP-tickets zijn ook verkrijgbaar via de website van Dauwpop. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Deel: