Let the 90′s return! “We love the 90′s” is Nederlands grootste party als het gaat om Eurodance, typische 90’s hits en uiteraard Happy Hardcore muziek. Hunker je ook zo naar die goede ouwe tijd uit de jaren 90? Kom dan naar de 8e outdoor editie in het Goffertpark in Nijmegen op zaterdag 25 augustus.

De line-up bestaat dit jaar uit o.a. Jenny Berggren van Ace of Base, Aqua, Paul Elstak, T-Spoon en Charly Lownoise en Mental Theo. Kaarten zijn te koop via de website van We love the 90’s, maar via Maxazine kun je ook kaarten winnen*! Like Maxazine en tag onder het Facebookbericht wie je wilt meenemen, wie weet win jij een paar kaarten!

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Deel: