Op zaterdag 4 augustus strijkt er een nieuw festival neer in Amsterdam: We Gaan Terug Festival. Bekende dj’s nemen je mee terug naar de 80’s, 90’s en 00’s. En dat allemaal op het leukste festivalterrein: Thuishaven.

Herleef met elkaar oude tijden! En dat met niemand minder dan een aantal bekende dj’s van toen. Zo verzorgen dj Jean, Johan Gielen en Jurgen heerlijke trance klassiekers. Onlangs verscheen het autobiografische boek ‘Gekkenhuis’ van Jean, bekend van de hit The Launch. Op het We Gaan Terug Festival zal hij er zeker ook een gekkenhuis van maken! Een van de bekendste radio dj’s sinds de jaren 80, Jeroen van Inkel, gaat alle danceklappers draaien uit de 80’s, 90’s en 00’s. En om het feest compleet te maken, komen de acht heren van Oostblok langs om live de lekkerste Balkan beats te spelen.

Wat is er nu fijner dan de combinatie van een lekker feestje en de zon op je bol? Daarom vindt We Gaan Terug Festival buiten plaats op het festivalterrein van Thuishaven. Een creatieve, intieme locatie met twee tenten, een loods en een mini stage waar altijd een ongedwongen sfeer hangt. Buiten kun je met je vrienden genieten van alle trance classics en 90’s hits en binnen wordt er naast alle gouwe ouwe ook disco, Italo en R&B gedraaid.

Het festivalterrein van Thuishaven in Amsterdam West is gemakkelijk te bereiken per auto, het openbaar vervoer en de fiets. Dus trek je foute blouse, Aussie en je kekke sneakers uit de kast en kom oude tijden herleven op We Gaan Terug Festival!

Maxazine mag enkele kaarten weggeven voor dit leuke festival. Like Maxazine en tag onder het Facebookbericht wie je wilt meenemen, wie weet win jij een paar kaarten!

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Deel: