Het Amerikaanse duo Twenty One Pilots heeft vandaag aangekondigd dat ze met THE BANDITØ TØUR naar Europa komen. De wereldtournee brengt de band op 12 maart 2019 voor een concert naar Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 20 juli om 10:00 uur via Ticketmaster.

THE BANDITØ TØUR is de opvolger van de EMØTIØNAL RØADSHØW in 2016. Het duo verkocht AFAS Live toen binnen enkele uren uit. Nu komt Twenty One Pilots, die vorig jaar nog een Grammy in de wacht sleepte voor Best Pop Duo/Group Performance, terug naar Nederland. Deze keer voor een show in Ziggo Dome. Afgelopen weken plaatsten de heren meerdere teasers op hun social media, waarmee ze het hoofd op hol brachten van hun enorme en trouwe fanbase. Zojuist werd het lange wachten beloond met het uitkomen van de eerste nieuwe singles ‘Jumpsuit’ en ‘Nico And The Niners’ van het aankomende studio-album ‘Trench’.

Twenty One Pilots staat bekend om hun energieke live shows. Tyler Joseph en Josh Dun begonnen hun carrière met optredens in geboorteplaats Columbus, Ohio. De aanstekelijke mix van hiphop, pop en electronica die het duo produceert zorgt al snel voor een doorbraak naar een groter publiek. De successingle ‘Ride’, afkomstig van het vierde studio album ‘Blurry Face’, was in 2015 de opvolger van de gigantische hit ‘Stressed Out’, dat de dubbel platina status behaalde. Het nummer stond toen in de top 10 van zowel Spotify, iTunes, Airplay als Shazam.

Deel: