Van 17 t/m 19 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de zesentwintigste editie van “A Campingflight to Lowlands Paradise” plaats. Vandaag worden 20 nieuwe muzieknamen aan het programma toegevoegd, waaronder Nile Rodgers & CHIC, The Tallis Scholars, Blaudzun, Miles Kane, ZHU en Portico Quartet.

Nile Rodgers & CHIC
Hoog bezoek! De invloed van deze funktastische hitmachine op meerdere generaties dansvloervullers ontstijgt alle superlatieven.

The Tallis Scholars
Dit perfect polyfone wereldkoor zingt vocale renaissancemuziek naar het summum van zuiverheid en helderheid. Geen lichte kost, wel hemel- en aardebewegend mooi.

Blaudzun
De man met de bril is terug en hoe. Zwaarmoedige folkpop uit Nederland, die gek genoeg toch erg gelukkig stemt.

Miles Kane
Onweerstaanbaar brutale Britrocker, die je hart sneller doet kloppen met glam, Merseybeat, psych, punk en balls-out swagger.

ZHU
De even euforische als sensuele dance van deze Chinees-Amerikaanse producer is geknipt voor een zweterige show in Lowlands Paradise.

Portico Quartet
Dit Britse viertal gooit jazz, ambient, elektronica en minimal in de blender en mixt dat tot een cinematische smoothie, die al werd vergeleken met Radiohead en Efterklang.

Daarnaast worden ook Alika & Nueva Alianza, Amenra, Amyl and The Sniffers, Arp Frique & Family, Carista, GAIKA, Jayda G, Moose Blood, Nakhane, Pythius, Sons of Kemet, SOPHIE (dj-set + visuals), Thunderpussy en Yung Feurich aan het programma van Lowlands toegevoegd.

Eerder werd al bekend dat o.a. de volgende acts naar Lowlands komen: GorillazKendrick LamarN.E.R.D.The War On DrugsDua LipaJames BayBonoboDropkick MurphysGavin JamesGrizzly BearKing Gizzard & The Lizard WizardPatti SmithRag’n’Bone ManRichie Hawtin CLOSESpinvisStormzy en Tom Odell.

Op www.lowlands.nl staat een uitgebreide omschrijving van de tot nu toe aangekondigde acts en via de LL18 Spotify Playlist zijn al deze acts te beluisteren. Binnenkort volgen meer bevestigingen, waaronder theater, literatuur, dans en wetenschap.

Deel: