Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Greta Van Fleet in Paradiso.

Concerttip woensdag 13 juni: Greta Van Fleet in Paradiso

Greta Van Fleet is een hard rockend kwartet uit Frankenmuth, Michigan. Hun creatieve ambities en reeds behaalde successen reiken veel verder dan je van deze nog piepjonge jongens zou verwachten. Het debuutalbum ‘From The Fires’ (2017) is tegelijk tijdloos als modern. De muziek roept herinneringen op van hardrock in de jaren zeventig, waarbij Led Zeppelin, met name door de ijzersterke vocalen, waarschijnlijk de eerste band is die je te binnen schiet.

De band bestaat uit de tweelingbroers Josh (zang) en Jake (gitaar) Kiszka, hun jongere broer Sam Kiszka (bas, toetsen) en drummer Danny Wagner. Samen gebruiken ze hun gevarieerde muzikale achtergrond om een rock ’n roll melange te maken van metal, pop, blues en grunge.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: