Het Servische EXIT Festival maakt weer een rijtje namen bekend. Onder meer French Montana, Joseph Capriati en ZHU vullen het affiche aan. Ook de alternatieve Nederlandse band My Baby reist tussen 12 en 15 juli af naar het Petrovaradin Fort – de waanzinnige locatie waar EXIT Festival jaarlijks plaatsvindt.

De Marokkaans-Amerikaanse rapper French Montana mocht uiteraard niet ontbreken op de line-up van Europa’s Beste Festival na zijn multiplatinum hit ‘Unforgettable’ en zijn trending Deadpool-soundtrack ‘Welcome To The Party’. De slotdag van EXIT 2018 zag er al veelbelovend uit met optredens van onder andere David Guetta, Martin Garrix en Nina Kraviz, maar nu des te meer dankzij de toevoeging van de houseproducer ZHU en de Nederlandse indie/bluesband My Baby. Op de iconische Dance Arena is het voor de closing set van Nina Kraviz aan de dj’s Joseph Capriati, Kölsch, Dana Ruh en After Affair om EXIT knallend af te sluiten op zondag 15 juli. Voor de zaterdag is daarnaast nog de komst van het Britse trio Disciples bevestigd.

Line-up tot nu toe:
EXIT Festival 2018 verwelkomt 12-15 juli een mix van de beste wereld-, regionale en lokale artiesten. Onder de eerder aangekondigde acts zijn Grace Jones, Martin Garrix, David Guetta, Migos, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ziggy Marley, Fever Ray, Alice Merton, Sevdaliza en vele anderen. Meer namen worden in de komende weken nog bekend gemaakt.

Deel: