Ms. Lauryn Hill kondigt vandaag tien extra Europese showdata aan voor haar recentelijk aangekondigde wereldtour. Hiermee viert zij het twintigjarig bestaan van haar geroemde debuut- en solo-album ‘The Miseducation of Lauryn Hill’. De GRAMMY® Award-winnende artiest start deze winter op 18 november in Brussel het Europese deel van ‘The Miseducation of Lauryn Hill 20th Anniversary Tour’. Daarna vervolgt ze haar tour door Frankrijk, Engeland, Ierland, Nederland en Denemarken, met Zweden op 10 december als eindpunt.

De verkoop van reguliere tickets en VIP-arrangementen voor haar show in Nederland start op vrijdag 25 mei 10.00uur via Ticketmaster.nl. Meer informatie wordt binnenkort bekendgemaakt, waaronder de volledige line-up met gastoptredens voor iedere show van de tour, via LiveNation.nl.

Ms. Hill gebruikt haar platform om geld in te zamelen en bewustzijn te creëren voor liefdadigheidsinitiatieven die bijdragen aan de gemeenschap. Een deel van de kaartverkoopopbrengst gaat naar het MLH Fonds, dat direct bijdraagt aan de ondersteuning van onderwijs, gezondheid, landbouw, technologie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en ontwikkelingsinitiatieven door de diaspora. De donaties worden ingezet ter ondersteuning van gemeenschapsontwikkeling wereldwijd.

“Dit album volgde een intiem gedeelte van mijn jeugd,” zegt Ms. Hill over de tour. “Het was een optelsom van de hoopvolste en positiefste emoties die ik tot dan toe had ervaren. Ik geloofde sterk in de kracht van mijn gemeenschap om zichzelf te kunnen liefhebben en helen met voldoende steun en aanmoediging. Onze complexe en constant veranderende wereld is op zoek naar een nieuwe balans. Ik hoop dat de liefde en energie, die dit album mogelijk maakte, tot verandering kan blijven leiden, met liefde en optimisme aan het roer.”

Meervoudig platina-artiest Ms. Lauryn Hill vestigde haar naam met The Fugees en veroverde twee decennia geleden de wereld als solo-artiest met ‘The Miseducation of Lauryn Hill’. Hitsingles als ‘Doo Wop (That Thing)’ en ‘Everything Is Everything’ katapulteerde haar tot superster, wat uiteindelijk bekroond werd met tien GRAMMY®-nominaties en vijf GRAMMY®-Awards.

Ms. Lauryn Hill tourdata:
Zondag 18 november 2018 – Brussel, België – Forest National
Dinsdag 20 november 2018 – Parijs, Frankrijk – AccorHotels Arena
Vrijdag 23 november 2018 – Glasgow, Engeland – SSE Hydro
Maandag 26 november 2018 – Manchester, Engeland – Manchester Arena
Dinsdag 27 november 2018 – Birmingham, Engeland – Birmingham Arena
Vrijdag 30 november 2018 – Dublin, Ierland – 3Arena
Maandag 3 december 2018 – Londen, Engeland – The O2 Arena
Donderdag 6 december 2018 – Amsterdam, Nederland – AFAS LIVE
Zaterdag 8 december 2018 – Kopenhagen, Denemarken – Forum Black Box
Maandag 10 december 2018 – Stockholm, Zweden – Hovet

Deel: