Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Earth, Wind & Fire Experience feat. Al McKay in Podium Victorie.

Concerttip zondag 20 mei: Earth, Wind & Fire Experience feat. Al McKay in Podium Victorie

De legendarische gitarist Al McKay, originele gitarist van Earth, Wind & Fire richtte de nieuwe formatie ”Earth, Wind & Fire Experience feat. Al McKay” op. Al McKay richtte de nieuwe formatie op samen met zeven originele Earth, Wind & Fire leden en topmuzikanten uit het vak. Het herkenbare Earth, Wind & Fire geluid wordt overgebracht en ze spelen het gehele bekende repertoire van de band. De bekende hits ‘September’, ‘Fantasy’ & ‘Let’s Groove’ komen zeker aan bod. Een echte must-see voor elke Earth, Wind & Fire fan en funk muziekliefhebber.

Afterparty: Joshua Walter & Gino Christiano
Joshua Walter zijn leven is één en al muziek, hij ging voor zijn passie en kwam terecht in de Nederlandse club scene. In 2012 ging hij zijn eigen muziek maken en zette hij zijn eigen label ‘’Nocturnal Animals’’ op. Sinds zijn remix voor de Amerikaanse Katy Tiz brak hij door en kwam hij op de radar van muziekliefhebbers. Gino Christiano is geboren in de Amsterdamse nacht, gevormd en in leven gehouden door een flinke dosis rock & roll. Hij maakt eclectische, elektronische, uptempo muziek met liefde voor hiphop, r&b, house en garage uit de jaren 90, zo ontstaat een een ongeëvenaarde unieke mix, die toch herkenbaar is. Ontmoet Gino Christiano, bij wie entertainen in zijn bloed zit.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: