Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Goat Girl in Paradiso.

Concerttip maandag 14 mei: Goat Girl in Paradiso

Het jonge Goat Girl – de dames zijn net twintig geworden – debuteerde in 2016 met de single ‘Country Sleaze’. Het nummer werd door vrijwel ieder muziekblog opgepikt en uitgelicht, waardoor de vraag naar het Britse viertal van meet af aan groot was. Met slechts een paar extra singles in de vorm van ‘Crow Cries’ en ‘Scum’ speelden ze al op The Great Escape en met The Fall en Parquet Courts. Het geluid is rauwe, duistere postpunk met country en goth invloeden. Nu is het wachten op het debuutalbum dat later dit jaar gaat verschijnen.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: