Na ruim 3 jaar is er eindelijk weer een nieuw album van Jonathan Jeremiah op komst. Op 31 augustus verschijnt zijn vierde studioalbum ‘Good Day’, de opvolger van zijn album ‘Oh Desire’. De gelijknamige single ‘Good Day’, die tevens de openingstrack van het album is, reflecteert Jonathan’s gelukkigste momenten van de afgelopen 3 jaar: “Like hanging out with my friend Ruben on the Herengracht in Amsterdam. It’s my ‘everyday’ moment of bliss.”

‘Good Day’ is opgenomen in de Konk Studio van Ray Davies (The Kinks) en dit is volgens Jonathan de meest perfecte plek om een band en een 19-koppig strijkorkest in kwijt te kunnen. En al die mensen samen is juist hetgeen wat Jonathan heeft willen vastleggen op de plaat. Hij deed het al eerder, in 2012, met het Metropole Orkest voor het album ‘Gold Dust’ en nu doet de sympathieke zanger het dus in een iets kleinere bezetting.

Gezien de reputatie van Jonathan Jeremiah gaat het weer een klapper worden in Nederland en België, gezien dit toch de landen zijn waar de Brit voornamelijk in de lage landen zijn hoogste noteringen behaalt.

Deel: