Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Justin Hayward in Paradiso.

Concerttip maandag 30 april: Justin Hayward in Paradiso

Justin Hayward maakte voor zijn solocarrière furore als zanger en gitarist van Moody Blues met hits als ‘Nights in White Satin’ en ‘Tuesday Afternoon’. Hits scoorde hij ook als bandlid van ‘Jeff Wayne’s Musical Version of The War of the Worlds’. Sinds 1977 maakt de inmiddels 71-jarige Hayward ook veelgeprezen soloalbums en composities voor films. Tijdens zijn optredens bestaat de setlist uit nummers van Moody Blues, ‘War of The Worlds’ en solomateriaal.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: