Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Vreemde Kostgangers in Theater aan het Vrijthof.

Concerttip donderdag 26 april: Vreemde Kostgangers in Theater aan het Vrijthof

“Het is een stom woord, ‘supergroep’, maar als het in Nederland ooit mag worden gebruikt, dan is het nu, bij de excellenties van de nederpop.” Zo roemde de pers het concert van Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot. Drie mannen van het eerste uur die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de Nederlandse muziekindustrie.

Speciaal voor dit concert schreven ze elk nieuwe Nederlandstalige nummers. Bovendien voeren ze een selectie van ieders oudere werk uit. “Het samenbrengen van deze muzikale grootheden leverde afgelopen seizoen een zinderende avond op.” (Leeuwarder Courant) Het dak van Theater aan het Vrijthof ging eraf. De Vreemde Kostgangers denderen door en komen terug! Een uniek concert. Een avond waarvan u later kan zeggen dat u erbij was!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: