Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Noel Gallagher’s High Flying Birds in AFAS Live.

Concerttip donderdag 19 april: Noel Gallagher’s High Flying Birds in AFAS Live

Noel Gallagher’s High Flying Birds geeft vanavond een concert in AFAS Live. Het concert is onderdeel van een tournee naar aanleiding van het nieuwe album ‘Who Built The Moon?’. ‘Who Built The Moon?’ is het derde album van Noel Gallagher’s High Flying Birds en opvolger van het multi-platina album ‘Chasing Yesterday’ uit 2015. Het album, waar door fans met smart naar uitgekeken wordt. Door een intensieve, tweejarige creatieve samenwerking met de bekende producer, DJ en componist David Holmes balanceert het album, gestoeld op de bekende mix van melodie, schrijversvakmanschap en torenhoog zelfvertrouwen, tussen experimenteel en een jukebox van tijdloze invloed.

Support act: Blossoms
Blossoms maakt ‘Ethereal Nostalgic Sonance’. Say what? Ja, zo noemen de Britten hun muziek zelf. Je zou de zoete, mistige popliedjes kunnen plaatsen in het rijtje Arctic Monkeys, The Last Shadow Puppets, The Stone Roses en The Doors zoals The Guardian dat deed. Gitaarpop op z’n best: plagerig catchy, stijlvol en een beetje mysterieus.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: