De eerste namen van Misty Fields zijn bekendgemaakt! Het festival, dat dit jaar op 31 augustus t/m 2 september plaatsvindt, gooide vanmorgen een mooie greep namen naar buiten met o.a. het Canadese noise trio METZ, Birth Of Joy en de Vlaamse knuffelpunkers van Equal Idiots.

De rest van het lijstje wordt aangevuld door Korfbal, Dylan Leblanc, Nordmann en het Franse blues-rocktrio Dirty Deep. Hoewel Misty Fields dit jaar voor het dertiende jaar plaatsvindt, is het nog steeds een van de best bewaarde geheimen in muziek-land. Al jaren weet het festival mooie internationale en nationale namen, zoals King Khan & The Shrines, Ulrika Spacek en Amber Arcades, naar Asten/Heusden te halen. En niet onverdienstelijk, want steeds meer muzikale fijnproevers en liefhebbers van sfeervolle festivallocaties weten de weg naar natuurgebied ‘De Groote Peel’ te vinden.

Deel: