Pete Philly is terug! Gisteravond kondigde hij zijn eerste shows sinds zeven jaar aan. Met zijn recent uitgebrachte single en videoclip ‘Come Together’ liet hij al weten klaar te zijn om mensen weer bij elkaar te brengen. Volgende maand is het zover en maakt hij zijn comeback op het podium. De live-shows vinden plaats op 20 april in de Bitterzoet (Amsterdam) en op 21 april in BIRD (Rotterdam).

“De reden dat ik dit allemaal doe, is omdat ik júist muziek maak voor op het podium. Ik heb het gevoel gemist om op die manier contact te maken met een publiek. Er gaat zoveel liefde en gestoordheid uit me stromen, dat is niet normaal. Dit gaat heel speciaal worden.”
– Pete Philly

Pete laat met zijn bass georiënteerde beats, gecombineerd met zijn soulvolle zang en rap zien dat hij weer helemaal terug is om de Nederlandse podia te bestormen. Na zijn eerste single ‘Come Together’ volgt op 16 maart zijn tweede single ‘Favorite Song’.

In het verleden tourde Pete Philly wereldwijd met Perquisite en opende hij shows van onder andere James Brown en Kanye West. In 2011 brak er echter een tijd van ziekte aan voor Pete. De ziekte van Lyme noodzaakte hem te stoppen met muziek en zich te focussen op zijn weg naar herstel, maar hij heeft het kunnen gebruiken als inspiratiebron en is inmiddels klaar voor een nieuw hoofdstuk. Pete wil zijn verhaal en zijn muziek gebruiken om anderen te inspireren en een nieuwe kant van zichzelf laten zien.

Deel: