alt-J is de nieuwste toevoeging in de lijst namen voor de zesde editie van Live At, een serie openluchtconcerten tijdens de zomerzondagen in het Amsterdamse Bostheater. De Britse band komt voor twee concerten naar het Amsterdamse Bos, op zondag 26 augustus en maandag 27 augustus. Eerder werden Brigitte Kaandorp, De Edwin Evers Band, Graham Nash en De Dijk al aangekondigd. Deze laatste band verkocht hun eerste show binnen enkele uren uit waarna een extra concert werd aangekondigd voor zondag 3 juni. De kaartverkoop voor de concerten van alt-J start aanstaande zaterdag 3 maart om 09:00 uur.

Ze speelden Best Kept Secret, Lowlands en Rock Werchter al meerdere keren plat en begin dit jaar was de AFAS Live wederom veel te klein voor deze heren. Nu verruilen ze de mega-podia voor het intieme openluchttheater. De Britse indie-pop band beleefde in 2012 haar grote doorbraak met debuutalbum An Awesome Wave waar ze ook de prestigieuze Mercury Prize voor in ontvangst mochten nemen. Sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit de clubs en van de festivalpodia en worden ze wereldwijd geroemd.

Eerder werden Brigitte Kaandorp Wereldtournee, De Dijk, Graham Nash en De Edwin Evers Band al aangekondigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2018. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld.

Kaarten voor alt-J zondag 26 augustus en maandag 27 augustus zijn €53,- incl. €3 servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten. De kaarten zijn vanaf zaterdag 3 februari om 09:00 uur verkrijgbaar via LiveAtAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.

Deel: