Het Sound of Europe Festival is een gloednieuw Europees muziekfestival in Breda, waarin alles kan. Verschillende stijlen worden vermengd: electronica met vibrafoon of piano, klassieke muziek met pop en alles wat er tussen zit.

Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 kun je in het Chassé theater luisteren naar de beste Europese bands van nu. Met gevestigde namen en aanstormend talent heeft Sound of Europe de muziekarchitecten van deze tijd in huis die je niet mag missen. Speciaal voor deze eerste editie worden musici ingevlogen vanuit Noorwegen, Luxemburg, Nederland, Polen en Frankrijk wordt een muzikale diepgang geserveerd, die je het best consumeert met je ogen dicht.

Onder anderen saxofonist Marius Neset, vibrafonist Pascal Schumacher, tubaspeler Daniel Herskedal, pianisten Wolfert Brederode, Saskia Lankhorn en Rogier Telderman, violist Adam Bałdych, gitarist Gijs Idema, vocaliste Sanne Rambags en cellisten Thomas van Geelen en Vincent Courtois staan samen met hun medemusici garant voor een intense en zeer gevarieerde avond.

Kaarten zijn vanaf nu te koop, maar Maxazine mag een aantal kaarten voor het hele weekend weggeven. Like Maxazine, deel dit bericht op je tijdlijn en wie weet ben jij erbij op 3 en 4 februari!

Deel: