Op 10 januari was het al weer twee jaar geleden dat David Bowie overleed. Zijn nalatenschap is van onmiskenbare invloed geweest op de hedendaagse popmuziek. Van ‘Ziggy Stardust’ tot ‘Rebel Rebel’ en van ‘Let’s Dance’ tot ‘I’m Afraid Of Americans’, de muziek van legende David Bowie moet je live horen.

Daarom organiseert STECK aanstaande zaterdag een tribute avond waarin al zijn geweldige bijdrages aan de Popmuziek geëerd worden door de waanzinnige band Starmen. Vanaf 20:30 uur betreedt Starmen het podium en brengt zij een prachtige reeks aan Bowie klassiers waaronder ‘Space Oddity’, ‘Changes’, ‘Ziggy Stardust’, ‘Jean Genie’, ‘Rebel Rebel’, ‘Fame’, ‘Golden Years’, ‘China Girl’, ‘Heroes’, ‘Let’s Dance’, ‘Absolute Beginners’, ‘The Man Who Sold The World’, het wereldberoemde duet ‘Tonight’ met Tina Turner.

De avond wordt aan elkaar gedraaid door DJ Maesch. Op 13 januari neemt Starmen je mee op een reis door de fantastische wereld van David Bowie in het Delftse podium STECK! Kaarten kosten 5 euro in de voorverkoop en zijn beschikbaar via de webshop van STECK. Aan de deur betaal je 7,50 euro.

Deel: