Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Klangstof in Paradiso.

Concerttip zaterdag 30 december: Klangstof in Paradiso

Klangstof is het project van de Nederlander Koen van de Wardt, die opgroeide in Noorwegen. Sterk beïnvloedt door Radiohead maakt de jonge muzikant mooie liedjes vol synths, gitaar en drums, met daarbij zijn unieke stemgeluid. Op het podium wordt Koen bijgestaan door een voltallige band, bestaande uit Johannes Thomassen en Jun Villanueva uit Noorwegen en de Nederlander Wannes Salomé.

De naam Klangstof zoemt al enige tijd tot ver buiten de landsgrenzen rond. Dit jaar tourt de band internationaal als support van The Flaming Lips, Jagwar Ma en Miike Snow, en is het uitgenodigd om te spelen op onder andere Coachella, Sziget en Bonnaroo. Maar het nu al succesvolle jaar afsluiten? Dat doet Klangstof in Paradiso.

Voorprogramma’s: Faces on TV + Dakota

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: