Op vrijdag 2 november geeft Katie Melua samen met het Gori Women’s Choir een bijzonder concert in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De kaartverkoop voor het concert start maandag 4 december om 10:00 uur via Ticketmaster.nl.

Katie Melua brak in 2005 door met het nummer ‘Nine Million Bicycles’ en stond hiermee maar liefst 11 weken op de nummer 1 positie in Nederland. Vorig jaar bracht de Brits-Georgische singer songwriter het album In Winter uit. De visie voor dit album kwam van een opname van het Georgische Gori Women’s Choir welke Melua zo betoverend vond dat ze direct een plaat met ze wou maken. Voor haar ‘Winter Tour 2018′ wordt Katie begeleid door haar band en leden van het polyfonisch Gori Women’s Choir. Samen brengen ze zowel nummers van het ‘In Winter’ album als een selectie klassiekers uit het gehele repertoire van Katie Melua ten gehore, met een klank die zowel krachtig en zacht tegelijkertijd is.

Deel: