Op zaterdag 30 juni vindt de 6de editie plaats van Back 2 the 90’s in ’t Leijpark te Tilburg. De organisatie van het festival, dat geheel in het teken staat van muziek uit de jaren ’90, heeft voor het eerst Gigi D’Agostino weten te strikken. De Italiaanse dj scoorde diverse wereld hits waaronder L’Amour Toujours en The Riddle. “Het is al jaren een project van ons om Gigi naar Tilburg te halen, echter liet de agenda dit steeds niet toe. We verheugen ons op zijn 90’s set, die herkenbaar zal zijn aan Gigi’s befaamde draaistijl ‘Lento Violento’”, aldus Daan van den Nouweland van de organisatie.

Back 2 the 90’s is met meer dan 15.000 bezoekers het grootste outdoor 90’s festival van het Zuiden. Naast Gigi D’Agostino staan onder andere nog The Outhere Brothers, Re-Play, Quicksilver en Paul Elstak geprogrammeerd. Nieuw dit jaar is het tweede podium met knipoog naar de zero’s. Headliners op dit podium zijn K-Otic, Lasgo en Def Rhymz.

Kaarten zijn vanaf nu te koop, maar Maxazine mag een hele stapel kaarten weggeven. Like Maxazine en deel dit bericht op je timeline en wie weet ben jij er bij op 20 juni!

Deel: