Dromerig én spannende alternative music doordrenkt met soul, soul als in ziel. De muziek van de multi-getalenteerde artiest Nana Adjoa in een hokje plaatsen is een uitdaging, want de sterke songs voelen verrassend en origineel door de verschillende kleurrijke diepe sounds en grooves, die je soms even terug nemen naar Britse triphop uit de ‘90, maar zijn gelijk te herkennen door Nana Adjoa’s eigenzinnige warme stem. Een stem die compacte poëtische teksten bezingt die samen met de sounds de dieptes in duiken en vragen stellen zonder een moment zwaarmoedig te worden.

‘Down At The Root’ komt exclusief uit op limited (250expl) genummerd white vinyl en zal verkrijgbaar zijn in de gespecialiseerde platenwinkels vanaf 24 november.

Nadat Nana Adjoa was afgestudeerd aan het Jazz Conservatorium in Amsterdam, speelde ze als bassist in verschillende bands (A Polaroid View, Sue The Night). Met haar eigen 5-koppige band reisde ze in het najaar van 2016 mee met de Popronde wat resulteerde in een 20-tal shows door het hele land en werd ze gekozen tot ‘Talent To Watch” in 2017.

Nana Adjoa’s debuutsingle, ‘The Resolution’ kwam begin dit jaar uit en werd opgepikt door Spotify Indie’s Playlist in Amerika en vele andere indiepop playlists wereldwijd. Nana heeft het album geproduceerd samen met Arrien Molema (Room Eleven) en Eelco Topper (Falco Benz). Peter Kriek (Indian Askin) heeft het album gemixt.

Deel: