Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Rag ’n’ Bone Man in 013

Concerttip maandag 30 oktober: Rag ’n’ Bone Man in 013

“I’m only human after all. Don’t put the blame on me.” Met die zinnen brak Rag’n’Bone Man internationaal door. Zijn nummer ‘Human’ werd wereldwijd een hit. Rory Graham, zoals hij echt heet, lijkt het rechtstreeks uit zijn zijn tenen te halen en beschikt over een fantastische soulstem met een rauw randje. Dit jaar verscheen zijn debuut, waar nog meer van dit soort soulvolle bluespop liedjes opstaan – waaronder zijn tweede single ‘Skin’. Na twee keer een uitverkochte Melkweg en diverse festivals (waaronder Pinkpop, Lowlands en North Sea Jazz) komt Rag’n’Bone Man vanavond voor een exclusieve clubshow naar 013!

De support komt vanavond van singer-songwriter Lewis Capaldi en de Britse zangeres Rukhsana Merrise.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: