Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Milow in Openlucht Theater Amsterdamse Bos

Concerttip zondag 3 september: Milow in Openlucht Theater Amsterdamse Bos

Op zondag 3 september presenteren het Zuiderparktheater en het Paard Milow. Milow is een Belgisch singer-songwriter die bekend is van zijn hits ‘You Don’t Know’, ‘Ayo Technology’, ‘You and Me’ (In My Pocket) en ‘Little in the Middle’. Hij was de grote winnaar van de Music Industry Awards (MIA’s) in 2007, 2008 en 2011.

Milow is een begenadigde singer-songwriter die folk met akoestische pop combineert. Zijn herkenbare stem, meeslepende verhalen en podiumprésence maken hem tot één van de grootste artiesten van Belgische bodem. Milow mag ook gerust één van de hardst werkende en internationaal meest succesvolle artiesten genoemd worden. De voorbije jaren speelde hij op zo’n driehonderd concerten in twintig verschillende landen, waaronder Amsterdam, Berlijn, Parijs, Luxemburg, Madrid, Zurich, Montreal, Wenen, en Stockholm.

Milow (geboren als Jonathan Ivo Gilles Vandenbroeck) nam in 2006 zijn eerste album ‘The Bigger Picture’ op. Sindsdien zouden nog zeven andere albums volgen. Zijn laatste album met de titel ‘Modern heart’ kwam uit in 2016. Hij brak internationaal door met de singles ‘You Dont Know’ en de spraakmakende versie van het bij 50 Cent geleende ‘Ayo Technology’. Dit laatste nummer stond bij elkaar opgeteld 340 weken in 14 charts in verschillende landen. Inmiddels heeft hij in Europa en Canada in totaal 650.000 albums en meer dan 1 miljoen singles verkocht.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: