Van 18 t/m 20 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de vijfentwintigste editie van “A Campingflight to Lowlands Paradise” plaats. Vandaag worden de laatste 18 nieuwe muziekacts toegevoegd aan het programma. Morgen, op donderdag 27 juli, worden de blokkenschema’s bekend en verschijnt de programmakrant met daarin het totaaloverzicht van het programma.

Het driedaagse Lowlands heeft een uitgebreid programma met zo’n 250 acts waaronder de meest relevante alternatieve muziek, theater, comedy, literatuur, beeldende kunst en wetenschap. Eerder werd bekend dat o.a. Mumford & Sons, The xx, Editors, alt-J, Bastille, Cypress Hill, Chef’Special, Elbow, Flume, Halsey, Iggy Pop, Kovacs, London Grammar, Michael Kiwanuka, Migos, Moderat, Sean Paul, Skepta en Solange naar Biddinghuizen komen. Vandaag worden de laatste 18 muziekbevestigingen aan het programma toegevoegd:

Nicolas Jaar
Chileense producer combineert glitchy electronics, duistere techno, found footage en diepe melancholie in zijn vervreemdende shows. Lichtjaren voor op de concurrentie.

Killbox (Ed Rush + Audio)
Deze twee Britse DnB-legendes bundelen hun power in snelle, gruwelijke, pekzwarte drum ‘n’ bass.

De Linkse Kerk door St. Paul
Vaste Lowlandsprik: doordansen op de onuitputtelijke platencollectie van Mr. Pop-O-Matic himself.

You’re A Melody DJ’s
De bejubelde Londonse souldisconight landt in Lowlands Paradise met o.a. dj’s Red Greg en Mafalda.

Verder worden ook A.A.N., Abstract, Bruxas, Clap! Clap!, David Keenan, Dazion (live), DOOL, Drivah, Kimbala, Mydy Rabycad, Signal, SIROJ, Stefflon Don en WaxFiend aan het programma toegevoegd.

Morgen om 11:00u komen via ticketmaster.nl nog 641 tickets beschikbaar voor de verkoop. Dit zijn ongeldig gemaakte tickets uit de zwarthandel en vrijgevallen tickets die waren achtergehouden voor sponsors en relaties.

Deel: