Ook in 2017 zijn er weer verschillende muzikale trends te bespeuren op het gebied van gadgets. Maxazine ging voor jullie op zoek naar de vijf leukste gadgets op het gebied van muziek in 2017. En we vonden ze allemaal op https://www.cadeautjes.nl! Vijf leuke gadgets die een must have zijn voor iedere muziekfreak.

5. Grammofoonplaat onderzetters zijn misschien al een paar jaar bekend, maar dit jaar breken ze pas echt door: Veel muziekliefhebbers hebben ze inmiddels en bij veel winkels zijn ze niet aan te slepen. Vinyl is sowieso helemaal hip tegenwoordig en alles wat met vinyl te maken heeft is natuurlijk ook hip. Wij hebben ze hier op kantoor inmiddels al met stapels liggen en moeten ze iedere dag natellen….Het blijven namelijk ook gewoon verzamelstukken die je gewoon moet hebben.

4. De onderzetterset ‘Draaitafel’, een placemat waarbij je bord de plaat is, wie wil dat nu niet? Het is eigenlijk wel een moetje als je ook al vinyl onderzetters hebt, nietwaar? In een uitsparing in de placemat zet je je bord en zo breng je je bord met platenspeler en al naar tafel. Morsen is geen probleem, want je houdt je tafel schoon. De uitsparing voor je bord bevat ook nog eens een pannen-onderzetter en een onderzetter voor je glas. Het enige wat je nog moet doen is even een muziekje opzetten… Op een echte platenspeler natuurlijk.

3. De pollepel set “Drumsticks” zijn niet de eerste gadgets waar je aan denkt, maar liggen wel enorm lekker in de hand. En ze zijn dit jaar erg populair! Onder het bereiden van het eten even op de potten en pannen drummen om in de mood te blijven. Lekkerder kun je het eten niet bereiden! Vergeet natuurlijk de nootjes niet in de salade te verwerken!

2. De retro platenspeler, is sinds enkele jaren weer helemaal in trek. De doorbraak kwam met de Crossley, maar inmiddels zijn de echte muziekliefhebbers erachter gekomen dat de echte retro platenspeler op eigen poten een stuk lekkerder in de kamer staat. Eventueel ook neer te zetten op tafel (zonder pootjes) en uitgevoerd met moderne USB-uitgang. Bijkomend voordeel van dit soort platenspelers is dat ze een ingebouwde speaker hebben, dus het is neerzetten en spelen maar!

1: Gitaarlepels, ofwel theelepeltjes, uitgevoerd in de vorm van een elektrische gitaar. Helemaal hip en een must have voor de gitaristen onder ons. Eventueel uit te voeren met een persoonlijke gravure is het theelepeltje de muzikaalste manier om ook een kop koffie of thee te laten rocken. Verkrijgbaar in drie verschillende varianten, die alledrie de vorm hebben van bekende gitaarmodellen: de ‘Sugarcaster’, ‘Big Pourer’ of ‘Flying Tea’.

 

Deel: