De EXIT Summer of Love 2017 – een zeven wekenlang festivalproject in de Balkan – is tot een eind gekomen. Op zondagochtend 16 juli werd de liefdevolle festivalzomer afgesloten op Sea Dance Festival in Montenegro. Ter ere van het 50-jarig jubileum van de Summer of Love in 1967, toen de hippierevolutie en moderne muziekfestivals tot stand kwamen, organiseerde het EXIT-team dit jaar een speciale reeks van vier festivals in de regio. In totaal brachten deze evenementen ruim 350.000 mensen uit meer dan 90 landen samen.

De festivalzomer ging eind mei van start in de Kroatische kustplaats Umag met de eerste editie van Sea Star Festival. In juni vervolgde het feest zich bij Revolution Festival in het groene Timisoara in Roemenië. Het award winnende EXIT Festival in Novi Sad, Servië, nam begin juli het stokje over en trok een recordaantal van 215.000 bezoekers naar haar 17e editie. De EXIT Summer of Love werd afgelopen weekend afgesloten met Sea Dance Festival aan Jaz Beach in Montenegro.

Verspreid over vijftien festivaldagen en meer dan zestig podia en zones waren duizenden artiesten te zien, waaronder The Killers, Liam Gallagher, The Prodigy, Years & Years, Fatboy Slim, Sean Paul, Jason Derulo, Rag’n’Bone Man, Nina Kraviz, John Newman, Solomun & Dixon, Jeff Mills, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Alan Walker, Robin Schulz, Duke Dumont, Rudimental, Noisia, Pendulum, Modestep, Lost Frequencies, Red Axes, Dax J, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Mind Against en vele anderen.

Volgend jaar staat er weer een nieuw thema op het programma. Het EXIT team maakt zich op voor opnieuw een succesvolle festivalzomer in 2018 en belooft het publiek vele verrassingen. Geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden voor Early Bird tickets en maken kans op mooie extra’s zoals accommodaties en transfers.

Deel: