Luxor Live trekt de banden met Musis verder aan om nog meer muziekliefhebbers in Arnhem te kunnen laten genieten van zo veel mogelijk verschillende muziek. Onder de naam Zachte Nachten presenteren ze samen een serie van vijf concerten en voorstellingen die niet alleen plaats vinden in Luxor Live, maar ook in het vernieuwde gebouw van Musis en in het Stadstheater. Alle artiesten zijn van eigen bodem, van singer-songwriter tot kleinkunst en country. Centraal staan de prachtige teksten en mooie melodieën van deze liedkunstenaars. Stuk voor stuk juwelen voor de oren.

Theo Nijland

In alle eenvoud aan de vleugel gezeten, weet Theo Nijland je elke keer weer te betoveren met zijn liedjes. In deze reprise van het enthousiast ontvangen ‘Desalniettemin’ toont Nijland zich ook een ware entertainer.
Zondag 15 oktober 2017
Locatie: Grote zaal, Luxor Live

Stephanie Struijk

De singer-songwriter Stephanie Struijk, eerder bekend onder de naam Stevie Ann heeft een nieuw album gemaakt. Ze schreef de tekst en muziek samen met Daniël Lohues tijdens een twee weken durende roadtrip door de Verenigde Staten.
donderdag 16 november 2017
Locatie: Grote zaal, Luxor Live

Maaike Ouboter

In 2015 verscheen haar debuutalbum en speelde zij haar eerste theaterconcert waarin jaren aan muziek, notities en zinsflarden uit haar opschrijfboekjes werden gedeeld. Nu, twee seizoenen verder, is Maaike terug met nieuwe liedjes.
zaterdag 3 maart 2018
Locatie: Muzenzaal, Musis

Alex Roeka

In juli 1992 schreef Alex Roeka zijn eerste Nederlandstalige liedjes en sprong er meteen mee het podium op. Nu, 25 jaar later, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies.
zondag 22 april 2018
Locatie: Grote zaal, Luxor Live

Daniël Lohues

Onlangs verscheen ‘Moi’, de tiende soloplaat van Daniël Lohues. Hij blijft op dit album dicht bij huis, met liedjes waarin hij het kleine groot maakt en het grote klein.
woensdag 9 mei 2018
Locatie: Kleine zaal, Stadstheater

Deel: