The National heeft zojuist hun wereldtournee aangekondigd die op 16 september van start gaat in Cork in Ierland en in het kader van hun nieuwe album ‘Sleep Well Beast’ staat. Onderdeel van deze tour is het concert dat de New Yorkse band op woensdag 25 oktober in AFAS Live in Amsterdam geeft.

De tour ondersteunt het nieuwe album ‘Sleep Well Beast’ en bevat o.a. meerdere concerten in Dublin, Edinburgh, Manchester en Londen. Het nieuwe album kan vanaf vandaag al gereserveerd worden via hun eigen website en komt officieel op 8 september uit. Fans uit Europa die het album voor aanstaande zondag bestellen ontvangen een exclusieve code waarmee ze toegang krijgen tot een speciale pre-sale die aanstaande maandag al van start gaat. Naast hun wereldtournee staat The National deze zomer ook nog op Glastonbury en het Haven Festival in Kopenhagen.

‘Sleep Well Beast’ is het zevende studioalbum van The National en is o.a. opgenomen in de Long Pond studio van Aaron Dessner in Hudson Valley in New York en mede tot stand gekomen in Berlijn, Parijs en Los Angeles. Het album is gemixt door door Peter Katis en geproduceerd door bandlid Aaron Dessner met behulp van Bryce Dessner en Matt Berninger. De eerste single ‘The System Only Dreams in Total Darkness’ is vandaag uitgebracht en te zien met bijbehorende video.

The National
Woensdag 25 oktober | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 40,- (exl. servicekosten)
Meer info over dit concert vind je hier
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 19 mei om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Deel: