Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Levellers in 013

Concerttip donderdag 4 mei: Levellers in 013

Vijf Britse jongens vormde in 1988 het folk rock bandje Levellers. In 1990 bracht de band hun eerste album ‘A Weapon Called The World’ uit en had de band al een contract bij China Records. Het volgende album ‘Levelling The Land’ was het album waar Levellers echt mee doorbrak. De single ‘One Way’ werd nummer één op de indie chart en de tours waren allemaal uitverkocht.

De successen van de band waren zo enorm dat ze amper tijd hadden om zich volledig op een nieuw album te concentreren en om shows in Amerika te spelen. In 2015 kwam er een reeks albums uit, allemaal genaamd ‘A Curious Life’. Naast A Curious Life albums, is er ook een ‘A Curious Life documentaire’ gemaakt over hoe de band beroemd is geworden.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: