De Ladies of Soul stonden op 10, 11 en 12 februari 2017 voor het vierde jaar op rij in de Ziggo Dome in Amsterdam. Drie volledig uitverkochte shows voor de bekende vijf “Ladies”: Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer. De ijzersterke registratie van de spetterende show die zij gaven, verschijnt op vrijdag 7 april a.s. op cd en dvd. De audio zal via de bekende digitale platforms te verkrijgen en te beluisteren zijn.

Voor deze Ladies Of Soul editie traden Frank McComb (Buckshot LeFonque), Alain Clark en de Amerikaanse souldiva Oleta Adams op als special guests en brachten hun grootste hits ten gehore. Er viel zowel muzikaal als visueel volop te genieten. Een feestelijke avond met een reeks bekende klassiekers en van medleys in een concert, waar uiteenlopende stijlen als R&B, Soul, Funk, Disco, Latinen Pop samen komen. Ronduit indrukwekkend zijn bijzondere muzikale odes aan o.a. Prince, George Michael, Amy Winehouse en David Bowie.

Deel: