Het Britse duo Pet Shop Boys geeft op dinsdag 18 juli een concert in Koninklijk Theater Carré, Amsterdam. Na het succes van het eerste deel van hun Super wereldtournee, met uitverkochte shows in de VS, Canada, Duitsland, Denemarken en Nederland afgelopen jaar, gaat Pet Shop Boys opnieuw op tour in 2017 met materiaal van zowel het huidige album ‘Super’ als uit hun gehele muziek carrière.

De Super tour dat vorig jaar in de Royal Opera House in London in première ging, is ontworpen door vaste set designer Es Devlin, choreograaf Lynne Page en albumproducent Stuart Price. De recensies voor de concerten, met onder meer een uitverkocht 013 in Tilburg, waren niets dan lovend. De Britse krant The Telegraph beschreef onder meer: “the show encompasses high culture, club culture, theatre, cinema, political satire and a mind-bending laser show”

Tennant en Lowe weten na 25 jaar nog altijd moeiteloos relevant te blijven en staan dan ook bekend om hun moderne live shows vol theater en multimedia. Voor hun producties hebben ze samengewerkt met onder meer Derek Jarman, Zaha Hadid and Sam Taylor-Johnson.

‘Super’, het dertiende studioalbum van de Pet Shop Boys kwam vorig jaar in april direct op de derde plaats binnen in de UK. Met de eerste single ‘The Pop Kids’ haalde het duo in de VS de eerste plaats van de Billboard Dance Charts.

De kaartverkoop start vrijdag 31 maart om 11:00 uur.

Pet Shop Boys – The Super Tour

Dinsdag 18 juli 2017 | Koninklijk Theater Carré – Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: €59, €63, €67, €72,50, €89

Deel: