Oranjepop, de aftrap van het Nijmeegse festivalseizoen, maakt vandaag haar complete programma bekend. Naast al eerder bekendgemaakte namen als Navarone en Andy Frasco komen ook Donnerwetter, Paceshifters en Faces on TV naar het Hunnerpark.

Koningsdag vier je uiteraard op Oranjepop! Op woensdag 27 april wordt het Nijmeegse Hunnerpark omgetoverd tot een van de mooiste festivalterreinen van Nederland, waar het publiek in het zonnetje kan genieten van een hapje, een drankje en vooral van veel goede muziek.

Al eerder werd bekendgemaakt dat onder andere Navarone, Andy Frasco en Thijs Boontjes Dans – en Showorkest naar Oranjepop 2017 komen, vandaag worden Donnerwetter, Paceshifters, Faces on TV, Zitakula, LAKSHMI en Thaïti aan de line up toegevoegd.

De volledige line up voor Oranjepop 2017 bestaat uit: Navarone, Andy Frasco, Thijs Boontjes Dans – en Showorkest, Donnerwetter, Paceshifters, Indian Askin, Pink Oculus, Faces on TV, Jeangu Macrooy, Avi on Fire, Zitakula, LAKSHMI, The Hubschrauber en Thaïti. Het Nijmeegse DJ-collectief Het Zusje van Debbie zorgt de hele dag voor fijne, puntige deuntjes om op te dansen.

Deel: