Vanwege het grote succes van de tournee van Boris, waarvan Maxazine de trotse mediapartner is, heeft de zanger vandaag een nieuw concert aangekondigd, en wel in De Vorstin in Hilversum. De Nederlandse funk- en soulartiest Boris ging de laatste jaren door het leven als Bo Saris, maar heeft nu zijn oorspronkelijke naam weer aangenomen. Met die naamsverandering komt ook een muzikale verandering, zoals te horen is op zijn nieuwe ep ‘Best Of Me’ die in januari verscheen.

Waar Boris op zijn laatste album ‘Gold’ (2014) nog schitterde met een vette blaxploitationsound (met dank aan producer Andre Harris van Dre & Vidal), heeft hij nu het bluesgevoel ontdekt. “Ik heb dit verwerkt in een sound die anders is dan mijn vorige albums, ik ben gegroeid tot wie ik nu ben. I am Boris!” Na afgelopen vrijdag een spetterend concert in TivoliVredenburg, mag Utrecht zich nu opmaken voor Boris in De Vorstin in Hilversum, en wel op 7 april!

Deel: