Linkin Park is terug! Op 19 mei verschijnt het nieuwe album ‘One More Light’. De nieuwe single ‘Heavy’ (Ft Kiiara) is vanaf nu beschikbaar via alle streaming services en downloadkanalen. Het is het eerste nieuwe album van de Californische rockband sinds ‘The Hunting Party’ uit 2014.

Als grootste band op Facebook (met meer dan 62 miljoen followers) houdt Linkin Park vanavond om 21:00 uur een Facebook Live-sessie waarbij ze een exclusief optreden geven en vragen zullen beantwoorden van fans.

‘One More Light’, dat kan worden pre-ordered via linkinpark.com, is het zevende studioalbum van de band. Het eerste album, ‘Hybrid Theory’, is het bestverkopende debuutalbum van deze eeuw in de USA en is goed voor 10 miljoen verkochte albums (Diamond status). De band heeft in z’n carriere tot nu toe 2 Grammy Awards, 5¬†American Music Awards, 4 MTV VMA Awards, 10 MTV Europe Music Awards en 3 World Music Awards gewonnen. Ze scoorden hits met o.a. ‘In The End’, ‘Somewhere I Belong’, ‘Numb/Encore’ (met Jay Z), ‘Breaking The Habit’, ‘What I’ve Done’ en ‘New Divide’. De band heeft wereldwijd stadions uitverkocht en was headliner op festivals als Download, Reading and Leeds en in 2012 nog op Pinkpop. In 2014 speelden ze in een uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam.

Deel: