Tiësto heeft vandaag de videoclip van zijn nieuwe single ‘On My Way’ uitgebracht. De videoclip is gefilmd door acht YouTube-sterren die in Las Vegas samen kwamen om de verjaardag van de DJ te vieren in de beroemde Hakkasan Nightclub.

De internationale YouTube-sterren, onder wie RCLBeauty101 (Amerika), Were vertumorro (Mexico), Dagi Bee (Duitsland), het duo The Royal Stamped e (Australië), HIKAKIN en SEIKIN (Japan) en de Braziliaanse LubaTV filmden voor de videoclip hun individuele reis naar Las Vegas en het bijzondere feest. Als hoogtepunt is te zien hoe de acht feesten met Tiësto. Het is de eerste keer dat een clip wordt opgenomen aan de hand van beeldmateriaal dat geschoten is door YouTube-sterren.

‘On My Way’ is de eerste single die Tiësto dit jaar uitbrengt. Het nummer draait om het thema: trouw blijven aan jezelf terwijl je je dromen najaagt. Een gedachte die Tiësto gedurende zijn 20-jarige carrière hoog in het vaandel draagt en waar ook de YouTube-sterren zich in herkennen. Met het thema van ‘On My Way’ filmden ze in hun unieke stijl hun reis naar Las Vegas.

2017 belooft een druk jaar te worden voor de legendarische DJ. Tiësto staat op vrijdag 3 maart in de Ziggo Dome tijdens het vijfjarig jubileum van het wereldwijde dance-concept ‘Don’t Let Daddy Know’. Op Koningsdag keert Tiësto terug naar zijn thuisland voor een reeks optredens in Oldenzaal, Amsterdam en Den Bosch.

Deel: