De Canadese punkrockband Simple Plan komt naar Nederland. De groep staat op woensdagavond 7 juni op het podium in Tilburg voor hun enige Nederlandse show. De show is extra speciaal omdat ze dit keer ter ere van het 15-jarig bestaan het debuutalbum ‘No Pads, No Helmets… Just Balls’ (2002) integraal gaan spelen.

‘No Pads, No Helmets….Just Balls’ (2002) was Simple Plan’s eerste album en heeft hun carrière een enorme boost gegeven. Het debuut is 2x platina geworden in de VS en Mexico, zelfs 5x platina in Indonesië en stond ook bovenaan in de lijsten van Australië, Japan, Maleisië, de Filippijnen, Brazilië, Nieuw-Zeeland, Singapore en het Verenigd Koninkrijk. In 2004 won de band ‘People’s Choice Favourite Canadian Group’ en ze hebben wereldwijd meer dan 7 miljoen album verkocht.

“We vonden het belangrijk om van dit moment gebruik te maken en het moment te vieren dat het hele avontuur begon”, aldus de band, “’No Pads, No Helmets…Just Balls’ veranderde alles voor ons en we zijn superblij dat we al deze liedjes nog eens kunnen spelen, om die tijd in onze levens en de fantastische herinneringen daaraan te herleven.”

Simple Plan – Taking One For The Team

In 2016 bracht Simple Plan hun zevende album ‘Taking One For The Team’ uit. Simple Plan’s nieuwste album blijft trouw aan de succesvolle poppunk sound. De Canadese band blijft supercatchy tracks uitbrengen, zoals ‘I Don’t Wanna go To Bed’ (met Nelly!), ‘Singing In The Rain’ en ‘Problem Child’. Naast het volledige debuutalbum, kunnen de fans ook gegarandeerd nummers van dit recente album verwachten.

Tickets gaan vanaf zaterdag 10 februari om 11:00 uur in de voorverkoop.

Deel: