Op zaterdagavond 21 januari 2017 wordt de fusie gevierd van W2 Poppodium, Muziekcentrum De Toonzaal en Kunstencluster Willem II Fabriek in Den Bosch, met een avondvullend programma in álle ruimtes van WILLEM TWEE (bezoekadres: Boschdijkstraat 100, Den Bosch). De organisaties houden los van elkaar op te bestaan en heten vanaf dan WILLEM TWEE muziek en beeldende kunst.

Dit bijzondere moment in de geschiedenis van de Bossche organisaties willen ze een goede aftrap geven met markante optredens van onder andere de Duitse band Spark, Gallowstreet en Tommy Moustache, met bands en dj’s uit eigen omgeving, met exposities van vele kunstenaars uit eigen huis en met de opening van de expositie Coney Island van JeanPaul Jennen en Eva de Jong, om af te sluiten met een dansnacht. Uiteraard ben jij ook welkom op zaterdag 21 januari in WILLEM TWEE waar om 20.15 uur de avond wordt geopend. Het feestelijke programma gaat door tot 2 uur ‘s-nachts. De toegang is gratis. De deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur.

Deel: