Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Navarone in Stadsschouwburg Nijmegen.

Concerttip donderdag 29 december: Navarone in Stadsschouwburg Nijmegen

De Nijmeegse-Amsterdamse band Navarone is een veelzijdige rockband die elementen uit soulvolle seventiesrock combineert met invloeden uit de grunge en alternatieve rock. Naast sterke optredens op Noorderslag en bij DWDD verzorgden ze een uitverkochte clubtour en speelden ze op festivals als Concert at Sea, Paaspop, Appelpop, Zwarte Cross en het Hongaarse Sziget.

Eind vorig jaar bracht de band voor het eerst een exclusieve akoestische show in Stadsschouwburg Nijmegen. Niet door de elektrische instrumenten simpelweg te vervangen door akoestische varianten, maar door de songs geheel opnieuw op te bouwen en te her-arrangeren. Samen toverden ze hun zelfgeschreven arrangementen om tot dromerige liedjes, wilde tango’s, rootsy kampvuursongs en onconventionele bombast. Met klassiek geschoolde muzikanten van topniveau, zoals een harpist, een strijkkwartet, houtblazers, een pianist en een percussionist.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: