Ze werden door veel kenners al getipt en het is nu definitief: O’G3NE vertegenwoordigt Nederland tijdens de 62e editie van het Eurovisie Songfestival. Ze zijn de opvolger van Douwe Bob. Daniel ‘Mister Eurovisie Songfestival’ Dekker maakte dat vandaag bekend in Podium de Vorstin. De meidengroep kwam als verrassing om het nieuws te vertellen. Natuurlijk trakteerden zij de overvolle Vorstin ook op een mini-optreden.

De geruchten én ontkenningen deden al langer de ronde. Ook de dames zelf ontkenden de mogelijke deelname aan het Eurovisie Songfestival. “We hebben geen idee! We zijn eerlijk waar nog niet benaderd!”, lieten de zusjes Lisa, Amy en Shelley onlangs nog weten aan RTL Boulevard. De twijfel is nu weg; O’G3NE gaat naar het Eurovisie Songfestival.

Het is nog niet bekend met welk liedje O’G3NE naar het Eurovisie Songfestival gaat, maar als het laatste album, ‘We Got This’ een voorbode is, wordt het een echt popliedje met een frisse internationale sound. O’G3NE werd landelijk bekend na hun deelname aan ‘The Voice Of Holland 2014’. Later waren de drie zusjes te zien in o.a. ‘De Beste Zangers van Nederland’ waarmee zij opnieuw Nederland voor zich wonnen. Wat nu rest is om Europa te veroveren tijdens het Eurovisie Songfestival 2017.

Deel: