Met de toevoeging van ondermeer Sue The Night, Laura en Midas is de lineup van het festival ‘It’s A Beautiful Day’ compleet. Dit evenement, dat de afsluiter is van het drie maanden durende Beeldenstroom Woordenstorm festival, heeft eerder al Niels Geusenbroek en Scotch aangekondigd. In totaal zullen vijftien acts optreden in vier zalen.

Sue The Night is sinds dit seizoen huisband van het populaire TV-programma ‘De Wereld Draait Door’, maar ook daarvoor gooiden ze al hoge ogen met hun dromerige muziek. Zo scoorden ze onder andere een 3FM megahit en stonden ze op Best Kept Secret, Noorderslag, De Beschaving en Big Rivers.

Laura is een eigentijdse, eigenwijze singer-songwriter. Laura is een ijzersterke zangeres en charismatische frontvrouw die sprankelt op plaat en podium. Toegankelijk, speels, met groot gemak en groot plezier. Muzikaal gezien kun je denken aan een “Nielson”, maar dan de vrouwelijke versie. Een paar facts; #2 op in de Spotify Viral 50 gestaan; Veel support vanuit Giel’s talentenjacht, sowieso in het “Elftal”. Dit najaar verzorgt zij de titeltrack van de film “Hartenstrijd” in samenwerking met Nick & Simon.

Inmiddels is het educatie traject met Rogier Pelgrim (van onder andere DBSSW) en Elten Kiene (van Brandwerk) ook van start gegaan. De volledige lineup bestaat uit Niels Geusebroek, Sue The Night, Scotch, Laura, Armand Tribute, Darlyn, Canvas Blanco, Midas, Elten Kiene, Rogier Pelgrim, Sistrum, Bunch Of Bastards en Drunken Dolly.

Deel: