“Ze heeft de beats, ze heeft de liedjes”. Zo kondigde DJ St. Paul Eefje de Visser aan op Into TheGreat Wide Open, waar ze een vol festivalseizoen afsloot. Het is een succesvol jaar voor Eefje: in januari verscheen haar derde album ‘Nachtlicht’, dat met lovende recensies werd ontvangen en voor uitverkochte shows zorgde. Inmiddels is ze druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe exclusieve clubtour welke ze op 3 december in stijl af zal sluiten in Koninklijk Theater Carré. Waar overigens net als bij de andere shows ook gedanst kan worden, want voor dit concert zijn er naast zitplaatsen ook staanplaatsen beschikbaar.

Na de goede ontvangst van Nachtlicht wisten Eefje en haar vaste band het afgelopen jaar ook op de club- en festivalpodia te overtuigen. Voor de aankomende clubtour gaat ze nog een stapje verder. Ook voor deze nieuwe shows continueert Eefje haar samenwerking met het Haagse modemerk By van Harten. De Visser zal met vaste lichtontwerper Michiel Knoop en modeontwerpster Annemarije van Harten op zoek gaan naar de verbinding tussen licht, muziek en stof.

24 november: Den Haag, Paard van Troje
01 november: Arnhem, Luxor Live
02 november: Zwolle, Hedon
03 november: Amsterdam, Koninklijk Theater Carré

De kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10:00 uur

Deel: