O’G3NE brengt 30 september via BMG Rights Management hun langverwachte debuutalbum ‘We Got This‘ uit. Op 8 compleet nieuwe pop tracks, met als bonus de eerder uitgebrachte single ‘Take The Money And Run’, laten de drie zussen horen dat zij vocaal tot de Nederlandse top behoren.

Sinds O’G3NE in 2014 geschiedenis schreef door als eerste vocal harmony groep ooit The Voice of Holland te winnen, iets wat ook internationaal nog niet is vertoond, hebben de zussen Amy, Shelley en Lisa Vol niet stilgezeten. Het drietal heeft de laatste jaren met talloze optredens op tv, radio en in het land vele muziekliefhebbers overtuigd van de magie die ontstaat zodra ze samen zingen. Met als meest in het oog springende moment hun deelname aan tv-programma De Beste Zangers. Hun cover van Emeli Sandé’s ‘Clown’ ontroerde via tv, iTunes (een nummer 1-positie) en YouTube miljoenen luisteraars, waaronder de originele uitvoerende.

Ogene O’G3NE OG3NEOnderwijl lag voor Amy, Shelley en Lisa de focus op de opnames van het eigen debuutalbum, waarop het optimale uit hun samenzang wordt gehaald. De 8 fraaie popliedjes zijn door diverse nationale, maar ook internationale auteurs geschreven. Het album werd in Londen geproduceerd door het duo Aerials, dat momenteel in Engeland hard aan de weg timmert door hun samenwerkingen met aanstormend talent zoals Calum Scott en Imani. Op het album wordt swingend uptempo werk gemixt met ontroerende ballads, waarbinnen de veelgeprezen meerstemmige zang van de zussen centraal staat.

Gelijktijdig met de albumrelease start O’G3NE de inmiddels zo goed als uitverkochte theatertour ‘Three Times A Lady’. De theatershow brengt de zussen naar 43 theaters door het hele land en zal te zien zijn van eind september tot en met maart 2017. Het toont aan hoe populair O’G3NE in korte tijd is geworden en dat Nederland halsreikend uitkijkt naar hun albumdebuut.

Deel: